LVO-vacature: Medewerker PR & Voorlichting

Ben jij enthousiast, creatief en heb je passie voor communicatie? Wil je graag bijdragen aan het vertegenwoordigen en promoten van de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO)? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! De Commissie PR & Voorlichting zoekt een enthousiast nieuw lid om samen de LVO nog beter op de kaart te zetten!

Vrouw met kop koffie en schrijfblok

Functieomschrijving

Als Medewerker PR & Voorlichting heb je een belangrijke rol in het bedenken en uitvoeren van strategieën om onze vereniging te promoten en nieuwe leden te werven, zowel offline als online.

Je denkt bijvoorbeeld mee over hoe we de LVO het beste kunnen vertegenwoordigen. Je staat dan ook op de voorgrond bij congressen en evenementen waarbij de LVO aanwezig is. Verder verzorg je de bezetting van de LVO-stand en geef je voorlichting over de vereniging aan geïnteresseerden - en natuurlijk de potentieel nieuwe leden.

Verder neem je deel aan onze jaarlijkse Beleidsdagen, waar je jouw ideeën kunt delen om zo direct invloed te hebben op de koers van de vereniging.

Tot slot onderhoud je contacten met onze ambassadeurs en draag je bij door te helpen met het bedenken en uitvoeren van campagnes.

 

Pen, papier en koffie

Tijdsbesteding

Als Medewerker PR & Voorlichting moet je rekening houden met een tijdsinvestering van gemiddeld een uur per maand. We begrijpen dat je mogelijk nog andere verplichtingen hebt, daarom bieden we je flexibiliteit in het indelen van je tijd.

Functie-eisen

Er zijn geen specifieke functie-eisen. Interesse in de activiteiten van de LVO is natuurlijk wel een pré. Ervaring met het werven van leden is ook een pluspunt. Je bent lid van de LVO en hebt affiniteit met het vakgebied (communicatie, marketing en pr).

Informatie over de vereniging/LVO

De LVO is een dynamische vereniging die de belangen behartigt van alle operatieassistenten in Nederland. Onze vereniging streeft naar professionalisering en kwaliteitsverbetering binnen het vakgebied. Zo is een belangrijk streven om het beroep van operatieassistent opgenomen te krijgen in het landelijke BIG-register. Meer over de LVO lees op je op deze website, onder de menu-optie 'Over de LVO'.

Twee mannen in overleg met pen en papier

Vergoeding

Als vrijwilliger bij de LVO ontvang je een onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding voor de activiteiten waar je bij betrokken bent. Ook bieden we korting op het lidmaatschap van de LVO. Als Medewerker PR & Voorlichting kun je gratis deelnemen aan onze congressen, wat natuurlijk een uitgelezen kans is om je kennis en ervaring te vergroten. Bovendien draag je zo vanzelf bij aan het vergroten van je professionaliteit door mooie aanvullingen op je CV.

Meld je aan

Wacht niet langer en sluit je aan bij ons gemotiveerde team! Als Medewerker PR & Voorlichting bij de LVO krijg je de mogelijkheid om je creativiteit te uiten, je netwerk uit te breiden en een waardevolle bijdrage te leveren aan de vereniging en het vakgebied van de operatieassistent. Samen kunnen we de LVO nóg beter op de kaart zetten en de kwaliteit en professionaliteit van operatieassistenten in Nederland verbeteren.

Voor meer informatie over deze functie, of wanneer je jezelf direct wilt aanmelden, kun je contact opnemen met Linda Marquez Cisneros (secretaris@lvo.nl) of Thomas Kerres (prvoorlichting@lvo.nl).

Wij kijken er naar uit om je binnen ons team te mogen verwelkomen!